For at med held få Business kapital hver enkelt virksomhed bør for en Coach

Hvis du er virksomhedsejer kan opgave at opnå forretning kapital være meget skræmmende. De fleste virksomheder mislykkes, fordi de har aldrig lært hvordan man opnå finansiering og de har derfor ingen anelse om hvor man skal begynde. Den Small Business Administration rapporterer, at 97% af business lån programmer mislykkes.

Betydningen af søge eksperthjælp, når du konfigurerer business kredit har mange virksomhedsejere henvender sig til en business finance coach til at hjælpe dem med at etablere deres business kredit. En af de største fejltagelser begået af virksomhedsejere er, at de forsøger at opnå business finansiering ved hjælp af deres personlige kredit. Du bør aldrig bruge dit CPR-nummer til at opnå business finansiering. Personlige kredit har at blive adskilt fra din virksomhed kredit.

Indtil din virksomhed har tre separate business kredit score, vil nogen finansiering, din virksomhed modtager baseres udelukkende på din personlige kredit score og din personlige formue. Et godt eksempel på dette ville være hvis du ønskede at købe en bolig, men du havde ingen personlig kredit score. Du vil få afvist, og støtte en forretning er ikke anderledes. Du skal have business credit score etableret at selv få kigget på for en virksomhed lån. Business credit scores etableret er bare en start i forbindelse med finansiering. Der er 20 andre elementer, der skal være på plads, før du ansøge om business lån.

“Mangler bare en af de 20 elementer vil få din virksomhed nægtet,” siger finansiering Specialist James Christy. “Hvis du følger trinnene i en god business finance coach vil du sørge for at du har alle de elementer, der er afsluttet.”

For eksempel, vil långivere benægte en business låneansøgning hvis virksomhedens juridisk navn ikke vises korrekt med den 411 nummeroplysningen. En anden måde finansiering kan blive nægtet er, hvis din virksomhed har en bank rating under en lav 5, eller hvis din virksomhed ikke har kredit filer åbne med tre business credit reporting agenturer. De fleste långivere kræver nu virksomheder har tre gode kredit score. Disse er kun nogle få af de varer, der alle skal på plads først før søge godkendelse af finansiering.

Processen med at etablere business kredit er langt mere kompliceret end at oprette personlige kredit. Der er en business kredit-agentur, der vil forsøge at debitere dig $500 bare for at åbne din kredit-fil. Du behøver ikke at betale det, og en god business finance coach vil vise dig, hvorfor du ikke behøver at betale den. En god finansiering coach vil sætte dig op med alle tre rapportering kredit agenturer så godt.

En business finance coach instruerer virksomhedsejere i en trinvis format på præcis, hvad de skal gøre at få deres virksomhed klar til at blive godkendt til finansiering og hvordan og hvorfor at opbygge business credit score de har brug for at få godkendt. En coach vil vise en forretning, hvordan at ikke kun bygge business kredit, men at opbygge gode business kredit, bankerne og andre udlån kontorer bruger til at godkende dit lån anmodning. En god finansiering coach vil typisk lede dig til kilder for business kreditkort, kreditor kreditlinjer og andre kreative former for finansiering.

For at finde en business finance coach til at hjælpe din virksomhed opbygge fremragende business kredit score kan du gå til din foretrukne søgemaskine Google, Yahoo eller MSN og gøre en søgning efter sætningen “business finance coach”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.